Kosten voor advies en/of distributie

Linda Hoogstoevenbeld

Kosten voor advies en/of distributie
Als u een nieuwe klant bent en advies van ons krijgt, dan betaalt u advieskosten. De kosten zijn afhankelijk van de manier waarop u advies krijgt, bijvoorbeeld telefonisch of via een adviseur aan huis. Deze kosten kunt u in één keer betalen of over 24 maanden verspreiden. Daarnaast betaalt u distributiekosten. Deze kosten zijn verrekend in de premie. De kosten voor advies & distributie staan in de dienstverleningsdocumenten.

 

Hoe onze adviseurs werken, leest u in onze brochure 'Wat kunnen wij voor u doen'. Sluit u de verzekering bij uw onafhankelijke verzekeringsadviseur af? Laat u dan informeren welke kosten u bij uw verzekeringsadviseur betaalt.

Afsluiten via onze site?
U kunt De Ardanta Uitvaartverzekering ook via onze site afsluiten. Wij hebben dan wel bepaalde keuzes voor u gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan een automatische verhoging van consumentenprijsindex. Wilt u dit? Dan krijgt u geen advies of deze verzekering wel het beste bij uw persoonlijke situatie past. U hoeft dan dus ook niet voor advies te betalen. Distributiekosten betaalt u wel en deze zijn verrekend in de premie. Dit leest u in ons dienstverleningsdocument voor internet.