Werken bij Ardanta

Werken-bij-ardanta

Werken bij Ardanta

Ardanta is specialist in uitvaartverzekeringen en maakt onderdeel uit van a.s.r. We zijn al vanaf 1965 een betrouwbare, praktische gids rondom uitvaartverzekeringen. Een gids die klanten en nabestaanden helpt en werk uit handen neemt. Met ruim 4,8 miljoen klanten en ongeveer 150 ondernemende collega’s zijn we een organisatie die altijd volop in beweging is.

Ardanta is een van de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland, maar dat betekent niet dat we een logge organisatie zijn. We zijn praktisch, persoonlijk en nuchter. We vinden het belangrijk dat iedereen zich goed voelt bij ons. Onze cultuur is warm. We werken graag samen en hechten veel waarde aan resultaat en daadkracht. Collega’s laten doen waar ze goed in zijn. Daar investeren we in.

Helpen door te doen. Daar staan we voor. We helpen Nederland met het maken van bewuste keuzes rond de uitvaartverzekering. Dat geeft rust & ruimte.

We werken vanuit onze kernwaarden:
 
Ik ben hulpvaardig
Onze klanten ervaren dagelijks de goede service, het vakmanschap, onze positieve houding en
maatschappelijke betrokkenheid.

Ik denk vooruit
Ik leef me in en denk vooruit om klanten, adviseurs en collega’s proactief te helpen.

Ik handel doortastend
Ik ben alert en scherp op de inhoud en het proces en kom met oplossingen. Ik stem af en ga door. Ik kom mijn afspraken na.

Interesse?
Heeft u een goed gevoel bij ons? En wilt u graag bij ons werken? We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, ondernemende collega’s. Kijk op www.werkenbijasr.nl voor onze vacatures. Staat er geen passende vacature bij? Stuur ons dan een open sollicitatie.