Hoe werken wij

Hoe werken wij

We vinden het belangrijk dat u een bewuste keuze voor de uitvaartverzekering maakt. Het kan zelfs zo zijn dat u geen uitvaartverzekering nodig heeft. En dit zeggen wij dan ook eerlijk. Daarom hebben wij ook besloten om onze uitvaartverzekering niet meer via vergelijkingssites aan te bieden. Ons oordeel is dat u op basis van de informatie op vergelijkingssites niet altijd een goede keuze kunt maken. Wilt u hierover meer weten? Gaat u dan naar het artikel op Ardanta geeft Antwoord

Om uitvaartverzekeringen van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken is er door de AFM een standaard dienstverleningsdocument opgesteld dat iedere uitvaartverzekeraar moet gebruiken.

Hieronder leest u op welke manieren u De Ardanta Uitvaartverzekering kunt afsluiten:

Via uw verzekeringsadviseur
Uw verzekeringsadviseur geeft u niet alleen advies over de uitvaartverzekering van Ardanta, maar vergelijkt deze voor u met andere verzekeringen. Uw verzekeringsadviseur geeft in zijn eigen dienstverleningsdocument aan wat zijn dienstverlening inhoudt en wat de kosten daarvan zijn. 

Als uw onafhankelijk verzekeringsadviseur kosten voor herstelwerkzaamheden in rekening brengt, neem dan contact op met uw adviseur over de mogelijkheid om deze kosten te declareren bij Ardanta. Herstelkosten zijn kosten die u, als verzekerde, in rekening gebracht krijgt door uw verzekeringsadviseur als gevolg van fouten van Ardanta. Uw verzekeringsadviseur informeert Ardanta als een beroep op de Herstelkostenregeling wordt gedaan. Leest u hier meer over de Herstelkostenregeling van Ardanta.

Via onze eigen adviseurs
Bij Ardanta kunt u telefonisch een uitvaartverzekering afsluiten. Ook kan een van onze adviseurs bij u thuiskomen. Wij adviseren alleen over de uitvaartverzekering van Ardanta. Eerst worden uw wensen geïnventariseerd en kijken we of u een uitvaartverzekering nodig heeft. Als u nog geen klant bij Ardanta bent, dan betaalt u hiervoor advieskosten. De kosten voor telefonisch advies en advies aan huis zijn verschillend. De kosten leest u terug in het dienstverleningsdocument.

Hoe onze adviseurs werken, staat in onze brochure 'Wat kunnen wij voor u doen'.

Onze adviseurs zijn te bereiken via telefoonnummer (053) 488 11 22.

Dienstverleningsdocument telefonisch advies

 

Dienstverleningsdocument advies aan huis

Via onze site
U kunt via onze site óók De Ardanta Uitvaartverzekering afsluiten. Ardanta heeft dan al wel een aantal keuzes voor u gemaakt, omdat u via de website geen advies krijgt. U kunt via een tool op de site wel kijken of u een uitvaartverzekering nodig heeft. U betaalt naast de premie alleen de distributiekosten. De distributiekosten zijn verwerkt in de premie. In het dienstverleningsdocument leest u welke distributiekosten er in rekening worden gebracht.