Maatschappelijk betrokken

Naast de initiatieven die vanuit a.s.r. Foundation worden aangeboden , hebben wij de volgende samenwerkingsverbanden met goede doelen. De voorwaarden zijn dat ze hulp in Nederland bieden en dat ze bij onze identiteit passen:

Humanitas Twente - Medewerkers van Ardanta organiseren voor de deelnemers van Humanitas verschillende activiteiten. We helpen door te doen. Denk hierbij aan een pubquiz voor jongeren die door verschillende omstandigheden eenzaam zijn. We vinden het als uitvaartverzekeraar belangrijk om een bijdrage te leveren om eenzaamheid tegen te gaan. Wij hebben als visie, deel het leven, omdat het delen van je leven kan helpen om beter met het verlies van een dierbare om te gaan.

Unicef – Wij dragen Unicef een warm hart toe. Kinderen zijn de toekomst en het is belangrijk om ook voor kinderen op te komen die het moeilijk hebben. Unicef heeft verschillende projecten in Nederland, zoals lesprogramma’s voor scholen over kinderrechten en het helpen van kinderen die zijn gevlucht.

Trees for all – Deze organisatie plant bomen in Nederland. En voor iedere boom in Nederland planten zij ook een boom in het buitenland. Zonder zuurstof is er geen leven meer, dus daarom past deze organisatie goed bij ons als uitvaartverzekeraar. Wij zetten dit goede doel vooral in als wij klanten willen attenderen op het digitaal communiceren. Veel klanten zijn al overgestapt naar papierloze communicatie via Mijn Ardanta. Hier zijn wij erg blij mee. Als tegenprestatie hebben wij een donatie gedaan aan de aanplant van dit nieuwe bos in Zwart Water, Limburg. Hier zijn op 11 december 2020 in totaal 18.500 bomen geplant om de biodiversiteit te vergroten en het gebied klimaatbestendig te maken.

Lees verder op onze pagina 'Samen helpen'.