Duurzaam ondernemen

Ardanta is een onderdeel van a.s.r.  Wij willen samen een vooraanstaande rol spelen op het gebied van duurzaam ondernemen in de financiële sector en wij doen dit vanuit de volgende rollen:

Maatschappelijke impact

Duurzame belegger

Duurzame werkgever

Duurzame bedrijfsvoering

Maatschappelijk betrokken

Onze ambities zijn in lijn met het beleid van a.s.r. en deze vindt u op de site van a.s.r.

Waaraan kunt u denken bij duurzaam ondernemen bij Ardanta?
Wij hebben als visie, deel het leven, omdat het delen van je leven kan helpen om beter met het verlies van een dierbare om te gaan. Deze visie hielp ons om duidelijke ambities rond duurzaam ondernemen op te stellen, want dankzij duurzaam ondernemen kunnen we het leven blijven delen met elkaar.

Duurzaam ondernemen bij Ardanta betekent ook dat we beloftes doen aan onze klanten. Deze beloftes hebben we in de drie A’s van Ardanta omschreven:

3 A's van Ardanta

Advies brengt rust
Ardanta helpt u bij het maken van een bewuste keuze rond uitvaart en verzekering. We luisteren naar uw wensen en gaan uit van uw persoonlijke situatie. Met praktische middelen maken we uw keuze direct inzichtelijk. Dat geeft rust voor u en uw nabestaanden.

Aandacht voor vrijheid
Als onafhankelijke uitvaartverzekeraar biedt Ardanta alle vrijheid om de uitvaart in te vullen zoals u wilt. Zo houdt u zelf de regie. Kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan staan we altijd voor u en uw nabestaanden klaar.

Afspraak is afspraak
Bij Ardanta bent u verzekerd zonder verrassingen. Uw nabestaanden kunnen vertrouwen op een gegarandeerde uitkering. En volgens afspraak passen wij nooit eenzijdig de voorwaarden aan.