Over Ardanta

Waar staan we voor

Wij helpen u bij het maken van bewuste keuzes rond uw uitvaartverzekering. Dat geeft rust en ruimte.

Bij Ardanta weten we hoe belangrijk het is om de mensen die dicht bij je staan goed te kennen. Vooral op de echt belangrijke momenten in het leven. Bij het nemen van afscheid. Bij het verwerken van verlies. Daarom helpen we ook op alle mogelijke manieren om met elkaar in gesprek te gaan, bijvoorbeeld met onze levensvragen. Deel het leven! Want al ken je elkaar nog zo goed, er is altijd ruimte voor meer verbinding.

Ardanta is er ook voor nabestaanden. Onze medewerkers van de Nabestaandenservice zijn er om de uitkering zo snel mogelijk te regelen. Om te helpen bij de keuze van een uitvaartverzorger die past bij ieders persoonlijke wensen. Wij beseffen ook hoe lastig het is om in een emotionele tijd allerlei informatie te verwerken en beslissingen te nemen. Daarom zijn we altijd in de buurt.

Op Ardanta geeft Antwoord vindt u antwoorden op veelgestelde vragen en antwoorden op vragen die u misschien niet durft te stellen.

 

De drie A's van Ardanta

Advies brengt rust.
Ardanta helpt u bij het maken van een bewuste keuze rond uitvaart en verzekering. We luisteren naar uw wensen en gaan uit van uw persoonlijke situatie. Met praktische middelen maken we uw keuze direct inzichtelijk. Dat geeft rust voor u en uw nabestaanden.

Aandacht voor vrijheid.
Als onafhankelijke uitvaartverzekeraar biedt Ardanta alle vrijheid om de uitvaart in te vullen zoals u wilt. Zo houdt u zelf de regie. Kunt u daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan staan we altijd voor u en uw nabestaanden klaar.

Afspraak is afspraak.
Bij Ardanta bent u verzekerd zonder verrassingen. Uw nabestaanden kunnen vertrouwen op een gegarandeerde uitkering. En volgens afspraak passen wij nooit eenzijdig de voorwaarden aan.

Ardanta is een onderdeel van ASR Nederland N.V.