Compliment of klacht

 • Hoe kan ik een compliment geven?

  Wat fijn dat u tevreden over ons bent. Ook complimenten zijn zeer leerzaam voor ons. We weten op deze manier wat onze klanten belangrijk vinden aan onze dienstverlening.

  U kunt uw compliment aan ons doorgeven via het contactformulier. Dank u wel.

 • Klachtenregeling

  Wat als u niet tevreden bent?

  We doen altijd ons best om u zo goed mogelijk te helpen, maar het kan gebeuren dat u een keer niet tevreden bent over onze service. Laat ons het weten. Vaak is één telefoontje met onze Klantenservice genoeg om uw ontevredenheid weg te nemen. Onze medewerkers helpen u graag het probleem op te lossen. Samen met u. Komt u er niet uit? Dan kunt u natuurlijk ook uw klacht indienen.

  Wat verstaan wij onder een klacht?

  Ardanta verstaat onder een klacht: elke melding met daarin het woord 'klacht'. Daarom vragen wij u om in uw bericht of telefoongesprek duidelijk het woord 'klacht' te gebruiken. Dit helpt ons om uw klacht op de juiste manier te behandelen.

  Een klacht indienen?

  Uw klacht doorgeven

  U kunt uiteraard ook een brief sturen aan:

  Ardanta Klachtenservice
  Postbus 346
  7500 AH ENSCHEDE

  Wij vragen u in de correspondentie duidelijk het woord klacht te gebruiken, dan kunnen wij het op de juiste manier behandelen.

  Denkt u er ook aan om uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en contract-/polisnummer te vermelden.

  Wanneer krijgt u antwoord?

  U krijgt binnen drie werkdagen een ontvangstbevestiging en de naam van de klachtenbehandelaar. Binnen tien werkdagen ontvangt u een antwoord op uw klacht. Lukt dit niet, dan informeren wij u daarover.

  Als u niet tevreden bent over de oplossing?
  Wij doen er alles aan uw klacht goed op te lossen. Blijft u ontevreden? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan een klachteninstantie of rechter. Hieronder leest u wat u kunt doen.

  Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD)

  Als u niet tevreden bent met onze oplossing, dan kunt u uw klacht binnen 3 maanden na ons definitieve standpunt voorleggen aan het KiFiD.

  Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
  Postbus 93257
  2509 AG DEN HAAG

  Voor meer informatie www.kifid.nl

  Online een verzekering afgesloten?

  Bent u klant en heeft u online een verzekering bij ons afgesloten? Dan kunt u met uw klacht ook terecht bij het ODR-platform. Dit platform is speciaal voor inwoners van de EU om een klacht in te dienen na aankoop van een product of dienst via het internet.


  De rechter

  Wilt u geen gebruik maken van deze klachtenbehandelingsmogelijkheden? Dan kunt u het geschil voorleggen aan de bevoegde rechter.

  Tuchtraad Financiële Dienstverlening

  De Tuchtraad houdt toezicht op het gedrag van verzekeraars. Naar de Tuchtraad? In het algemeen kunt u niet zelf rechtstreeks bij de Tuchtraad klagen. Het Kifid zorgt voor de doorgeleiding van tuchtklachten naar de Tuchtraad. Meer over de Tuchtraad leest u hier.