Wat is Mijn Ardanta en wat kan ik ermee?

Wat is Mijn Ardanta en wat kan ik ermee?

Evelien Vd R 02

Wat is Mijn Ardanta en wat kan ik ermee?

Mijn Ardanta biedt een actueel overzicht van uw uitvaartverzekering bij Ardanta. Hier kunt u uw polis en de bijbehorende voorwaarden inzien. In dit artikel laten we u de belangrijkste opties van Mijn Ardanta zien.


Wijzigingen doorgeven
In Mijn Ardanta geeft u eenvoudig en snel wijzigingen door. Denk hierbij aan een adreswijziging, een ander rekeningnummer, telefoonnummer of e-mailadres. Als u weet wie de uitkering moet ontvangen, bijvoorbeeld uw partner of uw kind? Dan kunt u dat ook hier aangeven. Hiervoor hoeft u dus niet meer te bellen, maar kunt u het doorvoeren waar en wanneer u wilt.


Aanmelden kind
U kunt in Mijn Ardanta uw pasgeboren kindje aanmelden. U kunt ervoor kiezen om uw kindje aan uw polis toe te voegen, dit kan in Mijn Ardanta. Wilt u een individuele verzekering voor uw kind, dat kan. Neem contact op met uw adviseur of met onze klantenservice. Meer weten over wat u kunt regelen voor uw kinderen? Lees meer in het artikel over uitvaartverzekering voor kinderen.

Tip: meld uw kindje zo snel mogelijk na de geboorte aan. Zo is uw zoon of dochter direct meeverzekerd.


Leg uw wensen vast
Een overzicht van uw uitvaartverzekering is natuurlijk hartstikke handig. Met uw polisnummer kunnen uw nabestaanden na uw overlijden alles in gang zetten om de uitvaart te verzorgen. Daarnaast kunt u ook uw uitvaartwensen vastleggen in Mijn Ardanta. En door de gegevens van uw nabestaanden in te vullen, ontvangen zij na uw overlijden uw wensen in de mailbox. Dat is handig, want zo kunnen uw nabestaanden de uitvaart regelen zoals u dat wilt.

 

Digitaal of liever post?
Bij Ardanta dragen we graag ons steentje bij aan een beter milieu. Daarom geven wij er voorkeur aan digitaal met u te communiceren. Wilt u hieraan bijdragen? Dan kunt u in Mijn Ardanta aangeven dat u geen fysieke post meer wilt ontvangen. Updates over uw uitvaartverzekering ontvangt u dan in uw digitale postvak in Mijn Ardanta en per e-mail.


Maak nu een account aan in Mijn Ardanta
Ga naar Mijn.ardanta.nl en klik op “Account aanvragen”. Volg de stappen op het scherm. Als u er niet uit komt, neem dan gerust contact met ons op.


Wij helpen u graag

Wilt u weten waarom advies over uw uitvaartverzekering handig is? Heeft u een andere vraag of wilt u liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met uw onafhankelijk verzekeringsadviseur. U kunt ook online een afspraak met ons maken. We helpen u graag.