Waarom kan ik mijn uitvaart niet door Ardanta laten verzorgen?

Waarom kan ik mijn uitvaart niet door Ardanta laten verzorgen?

Guido 02 IG

Waarom kan ik mijn uitvaart niet door Ardanta laten verzorgen?

Ardanta is een uitvaartverzekeraar. Wij verzekeren de uitvaart, zodat nabestaanden niet voor hoge kosten komen te staan. Een uitvaartverzekeraar is iets anders dan een uitvaartverzorger. De uitvaartverzorger regelt alles omtrent de uitvaart.

Vrije keuze voor uitvaartverzorger
Voor de meeste klanten geldt dat zij een vrije keuze hebben om zelf hun uitvaartverzorger te kiezen. Dit is afhankelijk van de polis. Onafhankelijkheid en vrije keus vinden we erg belangrijk, hierin onderscheiden wij ons van andere grote uitvaartverzekeraars.

Als wij worden geïnformeerd, voordat een overlijden plaatsvindt, dan kunnen nabestaanden ook rekenen op deskundig advies van onze uitvaartcoaches in deze moeilijke periode in de aanloop naar  de uitvaart. Zij geven advies en nemen contact op met de uitvaartverzorger om eventuele onduidelijkheden snel op te lossen als dat nodig is.


Ardanta is meer dan alleen een verzekeraar
Wij verzorgen dus niet de uitvaart maar Ardanta staat voor meer dan alleen een verzekering. Wij hebben een netwerk van uitvaartverzorgers door heel Nederland en werken alleen samen met gecertificeerde partijen in de branche. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de partijen goed en staan in voor een goede kwaliteit en een eerlijke prijs. Ook als u vrije keuze in uitvaartverzorging heeft, helpt Ardanta u graag met het maken van de juiste keuze voor een uitvaartverzorger.

U kunt het uzelf en uw nabestaanden een stuk gemakkelijker te maken door kenbaar te maken wat uw uitvaartwensen zijn. Leg ze bijvoorbeeld vast in ons gratis Wensenboek. Vindt u het moeilijk om na te denken over uw uitvaartwensen? Geen zorgen, daar kunnen wij u bij helpen. 

 

Wij helpen u graag 
Heeft u aan de hand van dit artikel nog vragen over uitvaartverzekeringen of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op met uw onafhankelijk verzekeringsadviseur, of maak online een afspraak met een van onze klantadviseurs.