Kunt u mij vertellen wat de voordelen van De Ardanta Uitvaartverzekering zijn?

Evelien Greven 02

Kunt u mij vertellen wat de voordelen van De Ardanta Uitvaartverzekering zijn?
Sinds 20 september 2021 kunt u bij Ardanta een nieuwe uitvaartverzekering afsluiten, De Ardanta Uitvaartverzekering. Eén type verzekering met veel ruimte voor flexibiliteit en vrijheid. Wel zo eenvoudig voor u. En wat ook mooi is, u houdt zelf de regie. De afgelopen jaren spraken we veel klanten in verschillende onderzoeken met de vraag: Wat vindt u een ideale uitvaartverzekering en wat vindt u belangrijk? Zo is De Ardanta Uitvaartverzekering ontstaan.

Hoe weet ik hoe mijn leven er over een tijdje uitziet?
Wie vindt het niet lastig om een uitvaartverzekering af te sluiten voor het leven? Want … Hoe kan ik weten hoe mijn leven er over een tijdje uitziet? Stelt u zich voor. U bent nu 30 jaar, alleenstaand en u heeft net een fantastische baan. Tot aan uw overlijden gebeurt er waarschijnlijk nog van alles. U krijgt zelf een familie, een groter huis een nieuwe baan, u gaat later minder werken. En helaas komt het vaak voor … u gaat ook nog scheiden. Daarom verandert De Ardanta Uitvaartverzekering moeiteloos mee met uw wensen en kunt u uw verzekering altijd weer aanpassen aan nieuwe fases in uw leven. Dat geeft rust voor u en uw nabestaanden.

Wat verstaat Ardanta onder flexibiliteit en vrijheid?
De Ardanta Uitvaartverzekering heeft flexibele kenmerken die u helpen een keuze te maken. Als u op het linkje klikt, dan leest u hierover nog meer aanvullende informatie.

Waarom zou ik voor Ardanta kiezen?
Vindt u het ook belangrijk dat u zeker weet dat wij het bedrag uitkeren dat u heeft verzekerd? Maar hoe weet u dat zeker? Wij beseffen dat een uitvaartverzekering een vreemde verzekering is. U sluit de verzekering eigenlijk af voor uw nabestaanden, zodat zij de uitvaart kunnen betalen als u overlijdt. Daarom is het extra belangrijk dat een uitvaartverzekering u op dit moment rust geeft. Wij willen onze belofte óٕók waarmaken op het moment dat wij er voor uw nabestaanden moeten zijn. Hieronder een aantal kenmerken van Ardanta.

  • Bij ons is afspraak is afspraak. Dus: geen verrassingen. Wél de zekerheid van een gegarandeerde uitkering. Voor een uitvaart precies zoals u die wilt.
  • Wij passen nooit de polisvoorwaarden eenzijdig aan. En wij garanderen de uitkering.
  • Wij keren ook snel uit als wij alle gegevens ontvangen van de nabestaanden.
  • Wij zijn onderdeel van ASR Levensverzekering N.V. en wij zijn een financieel gezonde en duurzame organisatie.

Wij zijn er niet alleen om u te verzekeren
Adviseurs kunnen u en uw nabestaanden op alle vlakken rondom een uitvaart assisteren en adviseren. Het blijft dus niet bij het betalen van een premie en het uitkeren van een verzekering.

Zo kunt u bij uw adviseur terecht voor:

  • Advies over het verzekeren van uw kind(eren)
  • Het vastleggen van uw wensen 
  • Tools voor het aangaan van een gesprek over doodgaan
  • Inspiratie rondom de uitvaart
  • Extra hulp aan nabestaanden als hier behoefte aan is

Wij staan voor u klaar
Wilt u weten waarom advies over uw uitvaartverzekering handig is? Heeft u een andere vraag of wilt u liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met uw onafhankelijk verzekeringsadviseur. U kunt ook online een afspraak met ons maken. We helpen u graag.

Op onze site vindt u meer informatie over De Ardanta Uitvaartverzekering.