Let op: onze privacyverklaring is aangepast.   Bekijk hier onze vernieuwde privacyverklaring   

sean-o-406693-unsplash.jpg

Begraven worden in het buitenland, kan dat?

Liggen uw roots in een ander land en wilt u in dat land begraven of gecremeerd worden? Of bent u verliefd geworden op een prachtige plek in het buitenland en wilt u dat dat uw laatste rustplaats is? Wat zijn dan de mogelijkheden en bent u dan voldoende verz...

VSN02-Ardanta-2019-geeft-antwoord-360x240-2.jpg

Waar kan ik aan denken bij uitvaartwensen?

Op een dag bent u er niet meer. Daar wilt u natuurlijk niet te vaak over nadenken. En dat hoeft gelukkig ook niet. Ons advies: ga er één keer goed voor zitten en bedenk het afscheid dat past bij wie ú bent.

VSN02-Ardanta-2019-geeft-antwoord-360x240-1.jpg

Hoe begin ik een gesprek over mijn uitvaartwensen?

We vinden het allemaal moeilijk om erover na te denken. Laat staan dat we er makkelijk over praten. Toch beseffen de meeste mensen wel dat nabestaanden zijn geholpen als het vooraf goed is geregeld. Dat begint met een goed gesprek.

VSN02-Ardanta-2019-geeft-antwoord-360x240-3.jpg

Op de kosten letten bij de uitvaart, hoe doe ik dat?

Op de kosten letten bij een uitvaart? Dat is voor veel mensen een taboe, omdat u het beste wilt voor elkaar. Toch hoeft het echt niet te betekenen dat de uitvaart minder waardig wordt. Op welke kosten kunt u letten?

Artikel 4.jpg

Ik heb voldoende spaargeld, is een uitvaartverzekering dan wel nodig?

Het antwoord lijkt nee, maar is het wel zo simpel? Het is altijd goed om uzelf nog een aantal vragen te stellen ... Dan kunt u een bewuste keuze maken of u wel of geen uitvaartverzekering nodig heeft.

Artikel 5.jpg

Mijn lichaam afstaan aan de wetenschap, hoe werkt dat?

Is mijn lichaam wel geschikt? Wat als ik orgaandonor ben? Wat betekent dit voor mijn nabestaanden? Heb ik dan wel een uitvaartverzekering nodig?

taylor-grote-347601-unsplash.jpg

Advies over mijn uitvaartverzekering, is dat wel nodig?

U kunt bij een onafhankelijk adviseur een uitvaartverzekering van Ardanta afsluiten. Ook werken bij Ardanta klantadviseurs die u graag helpen met uw uitvaartverzekering. Maar wat doen zij precies voor u? En wat kost dat dan? Goede vraag!